Hej allihopa! Min lilla tjej är snart 2 månader gammal och jag undrar om jag understimulerar henne. Våra dagar ser ut såhär: Vi vaknar och hon äter, vi spenderar en timme eller så i köket där jag fixar flaskor (hon äter ersättning) och då ligger hon i babysittern och lyssnar på barnsånger eller sover. Sedan äter hon och vi promenerar eller hälsar kanske på någon. Så äter hon igen och så myser vi lite och tränar nacken. Sedan resten av eftermiddagen och kvällen blir det lugnt sittande i babysitter varvat med mat och myspys på mitt bröst och tillsammans med pappa när han kommer hem från jobbet. Sedan äta igen och så sover vi tillsammans vanligen runt 22-23 då hon är redo för att slockna för natten. Hon sover flera gånger på dagen och äter så klart fler gånger än jag skrev, men som frågan lyder, tror ni att hon blir understimulerad? Jag har liksom inte riktigt börjar leka med henne utan vi mest bara "är" tillsammans. Tack för råd!