Hej. Jag är i vecka 8+4 och jag mår så fruktansvärt dåligt, jag är så trött så jag sover flera timmar mitt på dagen.. detta är något jag inte kan göra när jag exempel jobbar.. jag orkar knappt gå ut med min hund eller ta hand om hemmet.. illamåendet sitter ibland i en hel dag eller endast på morgonen men igår spydde jag också första gången, sen en gång till senare på dagen. Fick svänga snabbt åt sidan med bilen och kasta mig ut.. sen gå iväg från familj för att gå in i skogen då jag mår illa efter jag ätit och igår kom det som jag skrev även upp.. Imorgon jobbar jag på morgonen (jobbar vanligtvis ofta kväll) och är så fruktansvärt rädd att behöva spy på jobbet, något som inte riktigt är lämpligt kan jag tycka då jag jobbar på ett särskilt boende. Behövde nog mest skriva av mig då jag inte har berättat att jag är gravid för någon som har förståelse än..