Hej! Jag tog ut min hormonspiral för ca 4 veckor sedan och någon dag efter de så fick jag brunaktig flytning ( vet inte om jag skulle kalla de mens) det varade i Max 1 vecka, och då jag inte vet när jag har ägglossning eller vad jag ska räkna som mens så har jag köpt ägglossnings test som jag börjat att ta varje dag, ännu Inge ägglossning, då till min fråga, kan man få ägglossning fast jag inte fått min mens än? Och är det värt att köra ägglossning test varje dag? Vi försöker att bli gravida med barn nr 2, har läst så mycket olika vad personer varit med om att det tex kan ta länge innan man blir gravid efter uttag av hormonspiral och att vissa blir gravida direkt. Jag hoppas ju att så snart som möjligt få ägglossning och bli gravid, längtar så mycket! Mvh en otålig mamma som vill bli gravid