Hoppa över huvudinnehåll
Inlägg
Övrigt

Inlägg på sociala medier

Var är jag?

I Föräldrasnack så kan du fråga och besvara frågor och dela din erfarenhet med andra!

Emerentia32
Emerentia32

Hej, Jag gissar på att du vill delge detta på sociala medier för att det är en fantastisk och rolig nyhet? 🙂 Även om det kan komma någon tråkig kommentar så kan det ju likväl komma kärlek och pepp. 💕 Väljer du att lägga ut något så tror jag att tydlighet är viktigt 🙂 poängtera att du är glad över graviditeten och att det kommer att vara du och ditt barn samt undanbe dig trista kommentarer (detta ska man ju inte ens behöva göra om folk är normalt fungerande). Önskar dig allt gott och en fin jul & nyår!

Elina_87
Elina_87

Håller med föregående. Du måste ju inte lägga ut något på sociala medier, berätta istället för dem du vill ska veta, så kan du förklara läget vid behov? Annars är det nog bara att stålsätta sig, för det finns nästan alltid folk som har åsikter och vill lägga sig i. Sen kan man ju hoppas att du inte har den sortens vänner, men på sociala medier har man väl ofta en hel del ytliga bekantskaper också.

Therese
Therese

Måste du skriva ut det på sociala medier då? För vem gör du det och varför? Vad fyller det för syfte och funktion att du lägger ut det på sociala medier? Kan faktiskt vara ganska klokt att tänka igenom varför innan. Är det för dina vänner och släkt? Går lika bra att skicka privat meddelande t.ex.

Relaterade Inlägg