Hej alla. Det är så att jag har ett ganska speciellt jobb, som Jag älskar, och som även är ganska säsongsbetonat. Alltså mycket mer att göra på sommaren, men vi är rätt få anställda året runt. Jag beräknas få barn i mitten av Februari. Jag hade tänkt amma, men det är inget måste alls känner jag, utan fungerar det så är ju det roligt, men gör det inte det så kommer jag inte gråta floder (tror jag). Pratade om föräldraledigheten med min chef idag, och han vill gärna att jag jobbar under somaren, typ maj - september. Sommaren är även den årstid jag tycker är roligast att jobba! Pappan och jag jobbar väldigt olika tider och även dagar, så att schemalägga typ halvtidsledighet kan bli krångligt. Så därför undrar jag nu, om det är någon med erfarenhet av att gå tillbaka till jobbet heltid när barnet är ca 3-4 månader. Det borde väl egentligen inte vara några problem eller? Första barnet så jag är helt nybörjare :-) jag har även ett väldigt flexibelt jobb, och skulle det strula i början kan jag åka hem stunder.