Hej! Jag tror att jag hade ÄL i fredags (mäter min temp och tog ägglossningstest som visade positivt dagen innan men negativt på fredagen). Har haft sex med min kille. Undrar nu om någon varit med om att ni har känningar/spänner/gör lätt ont på ena sidan av livmodern när man haft ÄL? Jag har aldrig tidigare i mitt liv känt av en ägglossning. Blev gravid men tyvärr uteblivet missfall, den graviditeten kände jag av en molsmärta som fanns där ca 1 vecka efter befruktning. Undrar nu om det är ägget/äggledaren jag känner av, det känns inte om jag är stilla men började för ca 1 dygn sedan kännas i varje steg jag tar, att det "hugger till" lätt snett till vänster om höftbenet mot livmodern till. Har inte hittat info på att man kan känna ägget vandra i äggledaren, men att man kan känna själva ägglossningen verkar en del kvinnor kunna! Nyfiken.