För tre veckor sedan trodde jag att jag hade åkt på en magsjuka, men det gick över på en dag... Två veckor senare kom mensen. Är inne på 6:e mensdagen idag och blöder knappt längre. I övrigt hade jag en vanlig mens, som jag hade förr... den där magsjukan måste ju då ha varit ägglossningen?! (första äl efter fl) Har aldrig känt av den tidigare... Nu har jag ju fått mens då... men varför har jag metallsmak i munnen, halsbränna, springer på toa stup i kvarten och `morgonillamående´fast på kvällarna? Yr och humörsvängar. Gravid borde jag inte vara eftersom jag har haft mens... Klimakteriet stämmer väl inte heller, fyllde 29 år i tisdags... Kommer jag ha så ont i magen med molande mensvärk varje äl och mens hädanefter?? Känns lite som växtvärk i magen när man är gravid. Ni som känner er äl, har ni alltid känt av den och gör det alltid ont?