Hejsan. Jag är i vecka 24+2 och väntar mitt första barn. Jag har känt sparkar och rörelser sedan v 15-16 kanske, men hittills har jag haft svårt att känna av kroppsdelar från utsidan. Den senaste veckan har jag försökt hitta henne genom att känna lite på magen. Jag har en deö sammandragningar (tror jag) när hela magen blir hård, nästan från urinblåsan och upp till diafragma. Däremellan har jag börjat känna en rund hård bula strax under naveln, stor som ett ägg eller något som försvinner och dyker upp med jämna mellanrum. Kan det vara hennes lilla rumpa? Upplever även ibland att jag är hård på ena sidan av magen, men inte den andra. Skulle det kunna vara en liten rygg eller är det troligtvis en sammandragning? De gånger som magen blir riktigt hård och känns det väldigt konstigt i magen, som en liten kramp, men den där lilla kulan under naveln känns inte annat än med handen. Jag längtar tills jag kan se/känna vad som är en fot, rumpa, rygg, mm. Kanske att jag är lite tidigt ute. :)