Hejhej Jag tänkte bara lägga upp ett inlägg och höra vad ni tror om detta? Jag är gravid i vecka 27+3 och min bebis har varit...väldigt livlig sedan jag började känna sparkar. Väldigt ofta är den vaken(vi började nästan undra om bebisen någonsin sov:) och sparkar hårt! Men dom två senaste dagarna så har jag inte alls känt igen bebisen, jag undrar nästan var h*n tagit vägen?? Blev mer orolig då jag tryckte på magen för att känna något, och kände då rytmiska (kändes som små sparkar) rörelser. Dunk(litet mellanrum) dunk...dunk...dunk. ungefär som hjärtat, fast långsammare. (min puls är mkt snabbare) Det läskiga var att det slutade inte. Vad kan det ha varit? Ska ringa min BM då hon har teletid, men vad tror ni? Bör jag vara orolig? Har läst att det är normalt att ibland inte känns bebisen nån dag då och då, men inte efter vecka 26?