Vet inte vart jag ska börja men jag går iaf omkring med en konstant känsla av att jag är världens sämsta mamma. Varje gång hon skriker känner jag att jag måste gjort något fel. Hon är 4 månader och är sen några veckor supergnällig. Hon måste bli underhållen hela tiden, annars blir dar skrik. Hon brukade sova hela nätter själv i bedside crib., nu kan hin bara sova på mig. För varje dag blir jag tröttare och mer ledsen... Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Jag gör ju så gott jag kan. Jag hinner inte ta hand om mig själv alla, jag är med henne hela dagarna och får en promenad med hunden ensam på sin höjd. Allt detta gör att jag känner mig som världens sämsta mamma och ibland undrar jag hur jag ska orka.. Någon som känt liknande? Skulle iaf kännas bättre om jag visste att jag inte var ensam :(