Tänkte bara kolla med er för börjar bli lite less. Snittades för exakt 1månad sedan och upptäckte efter 3v att snittet släppt lite på ett ställe då det blödde och varade och när mannen hjälpte mig att ta av strips och kolla så var där ett hål rakt in, ringde kk som bad mig komma in akut men efter 4h på akuten utan hjälp och en ledsen bebis så åkte jag till VC dagen efter istället för dom tvättade rent och plåstrade om mig och sa att de läker ihop av sig själv, fick komma på återbesök 3 dagar senare och då tyckte sköterskan att de såg mycket bättre ut och att det varat mindre. Nu några dagar senare när jag skulle sätta på nya strips då de sköterskan satt på har lossnar så ser jag att det runnit ut en massa var igen och ”glipan” in är fortfarande kvar , den läker inte ihop av sig själv. Ska man verkligen bara fortsätta att tejpa ? Ska de inte limmas eller sys om?