Har bara en fråga, min tjej är snart ett och ett halvt år, vi satt i väntrummet och en annan pojke lekte där, kanske cirka 2 år, min dotter var snäll och gav honom en leksak som han försökte ta av henne och sedan gav hon ännu en, sedan skulle de åka rutschkana, en liten, och hon stod bara och väntade och då gick han fram och knuffade henne hårt så hon ramlade bakåt, hon gråter sällan men blev jätteledsen säkert för att hon inte fick åka. Hon är inte dum vår lilla tjej och idag fick hon lära sig att är man snäll så får man det där tillbaka. Men barn knuffas ju det förstår jag, det jag störde mig på var pappan som knappt brydde sig, bara typ jaha, så där får man inte göra och lät honom leka vidare. Jag blev nog lite chockad kom mig inte för att säga nåt men jag sa typ, oj nu var han dum. Skulle nog ha sagt till pojken och markerat. Jag är bara rädd att min tjej tar efter ett sånt beteende. Hur för man på bästa sätt i ett sådant läge då föräldern inte säger till?