Hejsan! Jag har en 6 veckors bebis som har anfall som jag trodde var kolik men ju mer tiden går ju mer funderar jag. Det som händer är att hon skriker allt från 30 minuter till någon gång 4 timmar. Inte otröstligt då det kan tillfälligt gå över av olika saker. Det var längre tid hon skrev förut men det har blivit mycket mer intensivt och det syns att hon har riktigt ont. Nu när detta händer skriker hon sig själv hes och klöser upp djupa sår i sitt egna ansikte för hon har så ont, det börjar och slutar jätteplötsligt men är så hemskt att se henne så. Jag ger magdroppar, minifom, ger henne massage, försöker amma rätt (som kan vara svårt när hon slänger med huvudet hit och dit ibland), försöker tänka på att inte äta massa lök och liknande. Jag testade att sluta med mjölkprodukter i 2 veckor, dock osäker om jag verkligen lyckades eliminera allt. Hon har nu även röda utslag på bröstet, runt magen och i ansiktet och spyr en del, jag ammar dock ofta eftersom när jag försökte dra ner på det så gick hon inte upp så mycket längre. Hon har även konstant halvtäppt näsa och nyser mycket. Ena stunden tror jag det är kolik, nästa att det är komjölksallergi. När hon är vaken ligger hon alltid och tar i som att hon försöker bajsa eller fisa, annars är hon pigg och alert. Har ni några tips? Jag kommer nog försöka undvika mjölkprodukter i en månad nu men vet ni exakt alla beteckningar för det? Samt så är det svårt att veta om det är just DET som då hjälper då jag även nu testar homeopatmedel och kommer testa colic calm framöver. Skrikandet kan jag hantera, men inte att hon har så ont att hon klöser sönder sig själv om det finns något jag kan göra...