Hejsan! I våras någon gång sökte jag in till massa möjliga universitet att komma in på nu till hösten med en studietid på 3,5 år. I slutet av Maj fick jag reda på att och pojkvännen väntar vårt första barn och det finns ingen snack om att det ska tas bort. Planen var självfallet att studera, jobba lite och så ett tag innan, men nu är det som det är och såhär det kommer bli. Jag går in enligt min beräkning i vecka 12 (11+0) idag och har första bm tiden på Tisdag 16/7, så då kan det ju visa helt andra saker istället. Ja, vi fick väldigt sen första bm tid pga få barnmorskor i min stad, fick samma dag på båda mödravårderna i staden, så det blev 16 oavsett. Nu till mitt orosmoment. Jag kom då in på min drömlinje i höst, i Uppsala dock som är mitt andra hands val och Stockholm nr1 då jag bor ett stenkast ifrån. Jag har räknat ut att bf är någongång i slutet på Januari 2020, och börjar plugga i höst den 29/8. Någon här som blivit gravid lika tidigt i studier och har erfarenhet av det? Hur har ni gjort? Hur har det fungerat med studieuppehåll osv? Jätte tacksam för svar!