Hej! Jag väntar min första och har BF idag. Under föregående vecka hade jag otroligt foglossning och det kändes som knivar i ljumskarna när jag gick. Började även få sammandragningar som kom och gick hejvilt. Knivarna i ljumskarna kommer fortfarande när jag går, eller om jag suttit/legat och sen ställer mig upp. Har vant mig vid det. Idag vaknade jag dock med mensliknande värk. Den har varit ihållande konstant hela dagen. Om vi jämför med mensvärk, skala 1-10 där 10 är sängliggande, skulle jag säga att värken legat på 5-6 hela dagen men är nu under kvällen på 8. Den finns mest i ryggen och strålar ner mot rumpan, men har även känningar framme i magen. Har fortfarande sammandragningar, men dom är oregelbundna och gör inte ont alls. Är jag långsamt på väg in i min förlossning, eller vad händer? Nån som upplevt samma?