Finns det? Jag vet ju själv att det är en varningssignal med minskade fosterrörelser. Men ökade?? Jag är gravid med mitt andra barn(vecka 31) , jag vet hur fosterrörelser känns och jag kan denna bebisens fosterrörelser. Men igår så hände det något som faktiskt var väldigt jobbigt för mig. Det var som att bebisen blivit helt galen. Så starka rörelser har jag aldrig känt förut!  Och hela hon rörde sig konstant. Som att hon hade fått panik eller något anfall där inne :S jag vet inte hur jag ska förklara det, men det var extremt obehagligt. Detta höll i sig i kanske 10-15 min. Och jag själv höll på att få panik och ville bara att hon skulle lugna ner sig! Jag vet att hon inte är någon bamsing eftersom vi har gjort ett sent UL och fått födelsevikt beräknad till 3,2 kg (hon ligger "efter" 10% med vikten) Men hon är otroligt stark! Vad kan detta bero på? Försökte hon bara flytta på sig eller trivs hon inte där inne??