Hej fina kvinnor! Nu är det så att jag och min sambo kanske inte planerar barn precis just för tillfället men skulle det ske så skulle vi bli väldigt glada och det skulle vara så häftigt självklart. Jag undrar om någon varit med om samma, nämligen kort blödning strax innan mens. Jag skulle ha nu den 15, men fick en blödning dagen innan alltså den 14e. den slutade idag (16e) och har INTE varit kraftig eller så utan små skvättar fast ändå klarröd. Jag hade "mensverk" 14e och 15e, idag ingenting då blödningen är borta. Jag har haft ömma bröst, mått lite illa mellan varven, tröttheten är brutal och jag är otroligt känslig. Nu till det viktiga, Jag och min sambo kör på avbrutet samlag, alltså han går inte hela vägen i mig, så chansen att jag är gravid är väll ganska liten? blödning + inga spermier... någon som varit med om liknande ? Ska i dagarna köpa tester. Tack och ha en fin kväll :)