Hej! Jag var precis med om något otäckt. Min tvåmånaders låg och sov i sitt babynest och började gny och krampa lite i magen, det gör hon alltid flera gånger när hon sover och framförallt när hon börjar vakna. Jag stod i köket och tänkte att jag går och kikar om det är dags att ta upp henne nu och ser hur hon då ligger med panik i blicken och vad jag förstår försöker få upp kräks som verkar ha fastnat i halsen. Hon är en typisk kräkbebis som spyr mycket och ofta och reder alltid ut det själv men denna gång vet jag inte om hon hade gjort det utan min hjälp. Jag slog henne hårt i ryggen och det släppte och hon började skrika av rädsla. Min fråga är, kan bebisar kvävas av sina kräkningar? Kan tillägga att hon ibland kräks upp tjocka klumpar som inte alls är vattniga och det känns ju högst troligt att såna skulle kunna fastna i halsen? Jag är så skärrad efter detta och vet inte riktigt hur jag ska våga henne sova utan övervakning igen...