Hej! behöver hjälp, min son är väldigt lång och för ligga böjd med benen på förskolan när han sover i vagnen. borde jag införskaffa en ny eller klarar barnen det. annars blir det ju katastrof när han ska sova då han är 2/3 beroende på hur länge han kommer sova på dagen. han är alltså 15 månader nu.. har varit på babyproffsen och hittar bara 2 vagnar han kan ligga rak i. och känns inte kul att köpa en ny vagn för 4000 för att slitas sönder på dagis. men svårt att hitta en begagnad när alla är förkorta.. har googlat lite men hittar ingenting och dom på babyproffsen tyckte det var konstigt då dom aldrig hört om detta problem tidigare... men nu är fallet så. så min fråga är, kan han ha böjda ben eller borde jag fixa en vagn som är längre ändå fast det kostar lite?? super tacksam för svar då jag inte vet vem jag ska fråga då alla dumförklarar mig då jag öppnar munnen.