Hej! Är i v17 och går imorgon in i v18. Har verkligen haft en jobbig graviditet. Från vecka 7-15 har jag mått så dåligt med illamående, kräkningar, orkeslöshet, huvudvärk, allt luktar så illa, avsky mot solljus you name it. Är lärare så har kunnat jobba hemifrån och det är jag glad över men fy fan vad jobbigt och påfrestande de har varit. Men har till större del varit sängliggande och helt utmattad. Nu efter vecka 15 kunde jag vara mer aktiv och mer igång. Inte kräkt på några veckor och orkar göra saker. MEN den här jävla känslan av trötthet, ingen energi och ibland hopplöshet kommer och går. Igår kom en känslostorm över mig och jag har ju inget att vara ledsen över?! Men allt känns som öken. Det känns som att det här något som aldrig kommer försvinna och blir helt matt av tanken att ta hand om en bebis med denna tunga känsla. I övrigt är jag en pigg och glad och social tjej. Det gör ont i hjärtat den människan inte orkar ett skit just nu. Jag har sökt på nätet för lite info eller om folk känner lika dant. Behöver liksom pepp och en skjuts att orka! Hur gör ni när ni dippar? Jag har en bra tillvaro med en stöttande sambo vönner och familj. Vill bara känna glädje, njutning och vara pigg och glad!