Hej, jag gick in i vecka 16 igår ( 15 + 1 ). För ungefär 3 dagar sen började jag känna en värk i hela nedre buken och jag kände inte igen det som mensvärk och blev såklart orolig men jag tänkte inte så mycket på det. Men igår började jag få riktigt ont och natten till igår vaknade jag varje gång jag skulle vända mig om pågrund av smärta, jag hade svårt att sätta mig, ställa mig upp, röra mig, gå, allting. Ingenting var öppet heller här, så vi fick åka till akuten och vänta där i 8 timmar tills jag fick göra ett ultraljud där allting såg jättebra ut och läkaren förklarade att det var ligamentsmärtor och är helt normalt. Idag är det ännu värre och det känns som om magen ska " ramla av " när som helst. Är det någon annan som har / haft likadant som mig ? Finns det något som kan lindra smärtan ? Panodil hjälper inte men däremot ska jag köpa ett sånt där " bandage " man kan ha runt magen som ger stöd, hjälper det ? Tacksam för svar och andras berättelser om detta.