Min dotter på snart 3 1/2 månad gillar ej å ligga på mage. På bröstet på mig el sambon funkar de å kortare stunder men hon e inte direkt nöjd. Testat allt, naken, locka med leksaker, prata med henne, i babygymet, i sängen å soffan men nej hon tyck inte om de. Å jag blir liksom stressad då jag vet att ligga på mage när dom e vakna e bra träning för nacke å rygg å framtiden då krypning å sånt ska till å andra bebisar i hennes ålder verkar helt ok me de. Hon e stark i rygg å nacke å höll upp huvudet själv rätt tidigt å gillar å stå, mer än att ligga på mage :p Undrar om nån fler känner igen sig å om det ändå ha löst sig, om hon kommer hänga med i utvecklingen, så nervös över sånt, dumt jag vet. Nån som kanske vart med om samma sak å lyckats fått sin bebis å ligga på mage tillslut å den gillat de? Hon låg i skena först 6 veckorna som gick upp över rygg å axlar å när vi la henne på mage då (vi fick sagt till oss att vi skulle träna de) så trycktes hon som ner av skenan å gillade de inte alls, fast att vi höll henne under armarna på vår arm, kan de va så att det sitter kvar, vad tror ni? Vill bara veta att jag gör rätt :(