Hej! Det här är säkert helt obefogat men behöver skriva av mig innan jag blir tokig.. Jag är i vecka 16 och gjorde UL för två veckor sedan där det konstaterades att allt såg bra ut. Mina värden är perfekta och jag lever väldigt hälsosamt. Igår var jag på pedikyr med massage och efteråt slog det mig att jag hört något om att det kan vara farligt när man är gravid då det kan orsaka missfall. Direkt efter behandlingen var jag på toa och då var det blodstänk på toapappret! Det har jag aldrig haft tidigare. Hon som gjorde behandlingen tryckte, slog och masserade vader och fötter ganska hårt så nu är jag livrädd för att hon kan ha ställt till med något genom att ha tryckt på en ”triggerpunkt”.. Hade det inte varit för blodstänket efteråt hade jag inte varit lika orolig, men nu är det här det enda jag tänker på. Någon som känner igen sig och/eller kan lugna en orolig själ?