Hej, Skulle vilja kolla med er hur era partners varit under graviditeten? Har han druckit alkohol eller avstått såna saker som man själv fått avstå? Lite såna saker. Jag har haft diskussioner med min partner angående detta. Jag tycker personligen att bara för att jag bär på barnet så betyder inte det att vi inte är två om det. Jag bad honom att sluta feströka och dricka med måtta när han dricker, vilket jag inte tycker är så mycket begärt. Det vart en stor diskussion angående rökandet från hans sida och han kunde inte förstå ”varför han ska behöva avstå för att det är jag som är gravid och inte får dricka osv”. Han lovade senare att han skulle sluta vilket han gjorde. Men jag tycker att varje gång vi är på fest och han dricker så beter han sig dåligt mot mig. Lixom bland annat säger saker som skämmer ut mig (han är lite sån som inte tänker sig för vad han säger ibland) men jag börjar ledsna rejält på de och känner nu att jag inte tycker alls att han borde dricka nå mer så länge jag är gravid. Han förstår inte alls när jag försöker förklara för honom utan han ser sig själv bara. Hur har det varit för er när ni varit gravid? Överreagerar jag bara? Dela gärna med er av hur det varit för er❤️