Vi ska föda ganska snart och jag börjar få lite panik över vad vi ska packa med oss i matväg till förlossningen och BB. Vi ska föda i Skåne och som jag förstår det så serveras jag mat och dryck men min sambo får antagligen ingenting därifrån. På förlossningens hemsida står det att kul, frys och micro finns att tillgå men jag vet inte vad som gäller angående det nu i Corona-tider, har ju hört att vi inte får lämna rummet. Så vad tar man då med sig? Vi vet ju inte alls hur länge vi kommer att vara på förlossningen, det kan ju röra sig om allt från några timmar upp till några dygn beroende på hur snabbt/långsamt allt går. Jag har tänkt att jag ska baka pizzabullar och att vi ska packa ner dricka, choklad och frukt. Men vad mer i matväg kan vi ta med oss som klarar sig utan kyl/frys/uppvärmning om det är så att vi inte får tillgång till något av detta? Hur har ni andra gjort? Är det någon som har erfarenhet från förlossningsavdelningar i Skåne? Jag vill ju inte heller ringa till förlossningen och störa dem genom att fråga om en sådan sak.