Jag och min Sambon har nyligen gjort provrörsbefruktning rättare sagt för 1v och 2 dagar sedan vi tillbaka ett ägg. De är försök nr 2 kan jag tillägga, men denna gång har jag andra känslor än första blir ju självklart lite orolig så vill höra om fler har känt samma eller liknande sak. De jag grubblar över är att jag vaknar nästan varje natt känner då kraftig mensvärk, men de är ju inte de plus att jag är väldigt kissnödig, de kan komma mitt på dagen. De plockade ut 33 blåsor och innan insättning gjordes ett vaginalt ultraljud för att de så blåsorna fylldes på rätt, äggledarna var något förstorade och jag hade lite vätska i butiken men inget att oroa sig över och jag har mått bra annars osv. Mensvärk känslan kom först nån dag senare och har varit något kraftigare i nån dag nu. Är det nån mer som känner igen sig eller har varit med om samma sak, är så rädd att nått ska vara fel...