Jag är pappa till en flicka på snart 4 månader. Sen vi har fått barn så har jag och min sambo haft tjasf om vem som ska ta hand om flickan på nätterna. Jag jobbar imon byggbranschen och har ca 2 Tim att pendla och jobbar från 7 till 16 och går upp halv 5. Jag är den som lagar mat, städar hela hemmet, tvättar och handlar. Hon viker kläder, sorterar tvätten och fyller DM. När jag kommer hem så hjälper jag mer än gärna med flcikan, ge flaska, byta blöja, leka samt nanna. Men vissa dagar är man oerhört trött och vill vila en liten stund efter jobb och det får man höra om många gånger efter därför undviker man det. Jag vill gärna få sova om nätterna då jag har ett jobb som kräver fokus då jag jobbar som projektledare och vill ta nätterna på helgerna så att hon också kan få vila. Hon tycker att det är en dålig idé och att jag bara tänker på mig själv. Hur ska jag hantera detta eller hur ska jag få henne att förstå att jag behvöer hennes hjälp.