Hej, min son på två år föredrar nu mer pappa. Min dotter föddes för ca 5 veckor sen och jag är ju ganska bunden vid henne men försöker så mycket som möjligt ägna mig åt min pojk men naturligtvis blir det mest pappa som umgås och leker osv. Sista tiden vill sonen bara att pappa ska natta/söva och blir helt hysterisk om inte pappa ligger hos honom. Han kan även säga att jag ska gå om vi ligger alla tre och myser. Jag blir ratad helt enkelt då han oftast föredrar pappa i olika situationer. Jag blir jätteledsen och vet inte hur jag ska hantera situationen. Det känns fruktansvärt att inte längre känna närheten man har vid nattning och att jag inte längre duger. Har någon varit med om liknande? Är det normalt att det blir så när man får sitt andra barn? Känner mig som en kass mamma och skulle behöva nåt uppmuntrande... :-(