Som rubriken lyder så har min son magknip. Han har haft sedan han var en vecka gammal och är idag elva veckor gammal. I början var det bara lite magknip och har sedan dess gett honom magdroppar. Sedan tre veckor tillbaka har han haft extremt mycket magknip och vi kan nästan inte sova på nätterna. Jag kan inte se någon koppling till vad jag har ätit eftersom att jag äter i princip samma kost hela tiden. BVC sjuksköterskan säger att hon tror att det handlar om omogna tarmar och att det kommer att gå över. Men jag tycker att det låter jätte konstigt att han får extremt magknip efter sån här lång tid. Jag ger honom också Minifom och har gjort det i lite över en vecka nu. Jag tycker hittills att det inte hjälper. Jag gör mag massage på honom flera gånger per dag. Jag pratar honom efter att han ätit varje gång Och jag använder pysventil då och då för att släppa på trycket. Jag känner att jag gör nästan allt som jag kan tänka på och jag är desperat för att få hjälp. Speciellt eftersom att han under dessa tre veckor hatat att åka vagn gallskriker vilket han inte gjorde innan. Tar tacksamt emot tips!