Hej! Är (ska vara) i vecka 17 (16+1) idag men har länge oroat mig för att det skulle kunna ha skett ett MA. Jag har inte blödit något alls, jag känner inte att jag har haft ont i magen så jag har lidit av det. Den största anledningen till varför jag oroar mig över MA är för att jag inte tycker att magen växer.. Jag VET att man inte ska jämföra sig med andra, men jag kan ju inte motstå att googla på "gravid vecka 17" och se hur stora om magen många andra verkar vara. Blir så ledsen då av att min mage inte syns ordentligt ännu och tänker ofta därför "har lill*n slutat växa?". Har heller inte varit på något UL ännu, två veckor kvar nu. Även om jag egentligen inte har någon anledning alls till att vara orolig, då jag inte blödit, har inte haft illamående, har ont i ryggen (foglossning?), tycker mig känna fladder i magen ibland??, så kan jag ju ändå inte sluta oroa mig?!?!? Blir så irriterad på mig själv över det. Men jag har så himla länge längtat efter en egen liten bebis och skulle bli så ledsen om jag inte skulle se något hjärta slå på UL. Men nu till min fråga, hur, vad, när har ni känt olika saker när ni varit gravida? Någon som varit med om MA och känt något speciellt i magen då? Eller är det så att det inte kan kännas förrän man ser på UL? Känner ni också att magen växt väldigt lite?   Kram!