Hej. Idag är min mens sen med 2 dagar, fick en rosa aktig tunn flytning igår. Kände på min livmodertapp och den var mjuk och långt ner, tänkte att nu kommer nog mensen. Idag på morgonen när jag kände igen var den hård som nästippen och dragit sig uppåt igen, så har jag aldrig vid mens. Har ju senaste veckan varit mer kissnödig än vanligt, öm i nedre delen av magen samt bak mot svanken, väldigt trött och lite lätt diffust illamående till och från. Idag har jag bara vanliga genomskinliga flytningar, tog ett gravtest igår hos läkaren då de först misstänkte uvl, men det var inga bakterier i urin och ingen diabetes och gravtest visade negativt, men var nog för tidigt att se sa dom. Känner mig lite osäker än så länge men vågar man hoppas på att det är en liten tro? 😊 Tänkte vänta ett par dagar eller en vecka till innan vi gör ett nytt test. Någon mer som har eller har haft så här i början av en graviditet?