Hej på er! Skriver ett inlägg i hopp om att någon kan stilla min oro. Jag är gravid i vecka 6 (5+5) vilket såklart känns helt underbart. Jag och sambon har försökt få barn i mer än 2 år och nu hoppas jag verkligen att allt går bra. I somras blev jag gravid första gången men denna graviditet fick jag inte glädjas åt speciellt länge då jag fick missfall i vecka 6. (5+4). Alltså nästan precis där jag är nu. Tog detta enormt hårt och har mått otroligt dåligt. Denna händelse har nu spätt på min oro denna gång. Är hela tiden rädd för att jag ska få ytterligare ett missfall. Nu till min fråga - i några dagar har jag emellanåt haft ont i nedre delen av magen. Eller inte ont, mest ett obehag. Det kommer inte speciellt ofta och när det väl gör det så håller det aldrig i sig i mer än 5 minuter. Känns exakt som lättare mensvärk. Har dock inte haft någon blödning än, bara väldigt rikliga flytningar. Brösten är ömma, men annars har jag inga direkta symptom än. Kan denna molvärk bero på något annat än begynnande missfall eller MA? Upplever att obehaget ofta kommer vid starkare oro och ansträngning. Man hör och läser allt möjligt - både att molvärk minsann alltid innebär att något är fel, till att måttlig smärta är helt normalt. Jag ska på ett tidigt ultraljud v.8 men vet inte hur jag ska stå ut med denna oro tills dess. Jag är sedan tidigare diagnostiserad med Generaliserat ångestsyndrom vilket såklart inte gör något bättre. Kan någon komma med några lugnande ord?