Rubiken täcker det mesta nu är det så att jag har en son på 2 år och 4 månader som aldrig varit nappfrälst men ändå andvänt napp när han är trött och ledsen. Han somnar gärna med nappen. Sen innan jul har han börjat bita på napparna och var enda en går sönder. Mig gör det inget om han slutar med napp men han är inte riktigt redo. Jag ska definitivt bli strängare med nappen nu när den bits sönder. Han gör det på oflit liksom, utan att tänka sig för. Men det är ju farligt när napparna går sönder och blir småflisiga, vill ju inte att han suger i sig någon silikonbit. Jag köpte två nappar i lördags -trasiga på söndagen. Finns det några tips på hur jag ska få honom sluta bita på nappen? Bättre med latex? Annars får han bara ha nappen när han ska sova för natten och middagen alt att jag får träna bort nappen helt. Men så svårt när han är sjuk som han är nu för då är nallen och nappen viktigast.