Hej, Tänker på denna fråga väldigt mycket då både jag och min sambo längtar till att skapa vår egna familj. Han har känt att han vill ha barn länge men det har alltid varit jag som velat vänta då jag velat på det tryggt runt omkring mig (utbildning, jobb, bostad osv). Nu har vi allt det och jag känner själv att jag börjat mjuka upp tanken av att snart skaffa barn. Detta är något jag absolut längtar till och vill så det är inget han tvingat fram. MEN jag känner fortfarande att det är svårt att avgöra/bestämma att nu är det dags, liksom nu kör vi! Mycket har nog med att göra att jag inte känner att jag har kontroll då (är ett kontrollfreak). Blir glad av tanken av att få bli mamma och vissa dagar känner jag att jag vill försöka direkt och andra dagar tänker jag är det bättre att försöka i höst/ vinter? Blir galen av mina tankar ibland så känner att jag behöver höra andras tankar om detta stora beslut. Hur kom ni fram till att nu kör vi? Nu skaffar jag/ vi barn?