Jag berättade för någon vecka sen i förtroende för min butikschef att jag är gravid. (Endast för att jag mått väldigt dåligt och vissa dagar inte kunnat jobba som vanligt.) När jag berättade detta så sa jag klart och tydligt att h*n inte fick berätta för någon då jag vill vänta till efter rutinultraljudet att berätta för resterande kollegor då jag var orolig att inte allt stod rätt till. När jag kom till jobbet igår berättade h*n att h*n varit "tvungen" att berätta för en kollega då den signalerat att jag verkat må dåligt. Istället då för att säga att h*n (chefen) skall tala med mig och be mig själv att berätta det för kollegan, säga till kollegan att själv fråga mig vad som händer eller rent ut sagt säga som det är, att h*n lovat att inte berätta något så valde min chef att bryta förtroendet och tala om detta ändå. I samband med detta sa hon inte ens till min kollega att jag inte ville att det skulle komma ut, vilket resulterat att ytterligare en kollega fått reda på det. Känns fruktansvärt kränkande att min chef lovat att inte berätta men sen ändå utan förvarning berättat för andra på min arbetsplats. Detta gör även att mitt förtroende för h*n som chef är bortblåst. Någon som varit i liknande situation och vet vad man kan göra åt detta? Bör jag ta upp det med högre chefer? Det är inte första gången som min butikschef inte tar saker man säger på allvar, utan gör tvärt emot överenskommelser och "sopar saker under mattan".