Undrar också lite om slemproppen... kommer längre ner.. Jag är gravid med mitt tredje barn, v38+1.. har gått över med mina andra å känningar (förvärkar) har kommit från BF eller någon dag över... första föddes BF+5 och andra BF+12.. Jag har sen i fredags haft mer förvärkar, ont i svanken hela tiden men blir mer molande från å till å går fram mot magen som mensvärk.. jag får kissa jätte ofta å ett måste så fort förvärkarna släpper...(känns som jag ska kissa på mig annars 😅) igår hade jag under ett par timmar värk/förvärk var tionde minut även vid vila sen släppte det förutom molande värken i ryggen som är kvar idag... med mina andra barn har slemproppen gått dagen innan eller samma dag som dom föddes... och var mycket som lossnade... men dom var genomskinliga/rosa strimlor i... jag har sen i fredags fått som snor grönt gelé i trosorna eller på pappret när jag torkar mig precis som slemproppen i konsistensen men kan den vara åt de gröna/gula hållet? 🤔 eller va kan det vara? Är precis som gelé å inte flytningar lixom... Hela den här graviditet har vart annorlunda mot mina innan... 😅🙈