I vilken vecka packade ni bb väskan? Jag har nog sen några veckor tillbaka börjat boa lite smått, vi bor i en trång lägenhet så kan inte plocka fram allt. Mycket ligger i lådor och undanstoppat på vinden som jag köpt begagnat och endel nytt sen jag gick in i v20. Jag känner redan sånt behov att göra i ordning men det känns som att allt skulle bli dammigt och bara bli extra mycket att städa. Jag tänker att jag plockar allt i juli när min semester startar. Men hur lång tid i förväg bör man ha klart bb väskan? Ska man packa den så man har den klar ifall bebis kommer tidigt eller ska man göra den klart nån vecka innan bebis är beräknad? Det är snart 7 år sen sist jag fick barn så minns inte hur vi gjorde då. 😊 Jag vill packa redan nu men då blir väl kläder skrynkliga och så. 😅 Tiden går med snigel 🐌 fart känns det som 😊