Är nu gravid i vecka 14+ och  har bara berätta för en vän som är gravid också så de är skönt att prata med henne om de är nått, Min sambos syster som jag står jätte nära och sen en vän  till som också är väldigt nära. och så klart vet ju sambon om de haha. Men jag blir ju inte mindre med tiden !! och jag har liksom ingen plan på att berätta för någon heller nu. Helst vill jag inte berätta innan ul och de är inte fören om 4 veckor exakt. gå med stora tröjor går ju men då måste ja införskaffa mig en helt ny garderob eftersom min består av tajta linnen. haha vilka problemm. men ja vill veta vad ja kan ha för ursäkt för att ha gått upp i vikt. sist ja va gravid berätta ja i vecka 5 och ja hade regeln denna gång att vi skulle knipa om de här. varför? ja varför inte. men är de kanske att berätta nu när man växer som satan eller ska ja envisa mig och vara tyst dessa veckor. eller kanske inte ska berätta de alls för någon fören ja känner för de? när berätta ni och är de många som kan hålla tyst länge? kul o veta