Inatt lät jag min sambo ta natten då jag gärna ville sova hela natten.. Funkade inte alls :( han väckte mig kl 02 visst var jag redan vaken då för lillen hade vaknat och ber mig ta honom istället då han inte fixat någon flaska. jag säger nej och att han får ta med lillen till köket för han e ledsen... fick inte mycket sovit där.. sedan kl 6 då lillen vaknar igen säger sambon att jag får ta honom för nu är det morgon -.- och nu står det en flaska med 100 ml bröstmjölk brevid sängen bara att slänga .... nu hoppas jag att han värderar att jag tar lillen varje natt lite mer .. hur har ni fördelat upp det hemma? sambon jobbar inte utan har skola 3 timmar om dagen. Hur mycket bör jag förvänta mig att han tar lillen? känns mest som jag tjatar då jag ber honom att ta lillen lite så jag kan duscha eller så.... går också upp och ner från dag till dag.. Jag klagar ju inte när jag har lillen är ju så mysigt så förstår inte varför han inte känner detsamma...