Jag väntar mitt första barn och i v 20 drabbades jag av njurstas i högra njuren. De satte in stent på mig som jag skulle ha resten av graviditeten. Ca 7 veckor senare drabbades jag i andra njuren så nu har jag en stent i varje njure. Har varit så fruktansvärt jobbigt att jag nästan blivit deprimerad pga detta. Har konstant smärta att jag inte har kunnat promenera sedan v 20 då detta hände. Nu är jag rädd för att föda vaginalt även om bm och läkare säger att det inte är några som helst problem. Är på slutet av graviditeten nu och längtar tills det är över. Vill kunna gå igen och slippa smärta. Är det någon som varit med om liknande? Någon som blivit gravid igen och fått samma sak eller fått en bättre graviditet? Med tanke på min ålder så vill jag gärna ha ett barn till efter denna graviditet men vete sjutton om jag vågar!