Tänkte bara kolla med er hur de ser ut i era regioner. Vi tillhör region Skåne och här är partnern inte välkommen längre, varken till bm eller på UL. Jag är beräknad 2/5 och min man får ej följa med på vårat sista UL nästa vecka och även fått infon att han endast kommer att få vara med på en del av våran förlossning pga smittorisken och jag vet inte om jag är mest ledsen, arg eller besviken. Vi är båda föräldrar och har lika rätt till vårat barn, att min man inte får vara med mig och bebisen mer än Max 30-60min och sedan måste åka hem pga smittorisken låter helt sjukt för mig, man man ska inte få uppleva våran sons första timmar i livet!? Det kommer ju bli att man åker hem tidigare än man eg är redo ifrån bb pga att man vill ha hela familjen samlad. Jag vet som sagt inte om jag är mest arg eller ledsen. Hur känner ni andra som närmar er bf ?