Vill bara kolla om det är någon mer än jag där ute som har detta ”problem” (?). Jag har en bebis på strax fyra veckor. Har fått igång mjölkproduktionen bra, han växer och frodas. Men jag har så olika mycket mjölk i brösten. När han ”sover över” och brösten spänner så pumpar jag. Jag får då ut ca 60ml som max ur ena bröstet, samtidigt som jag får ut över 100-120ml i andra bröstet. Jag tycker det är sån otrolig skillnad mellan brösten. Undrar därför hur jag ska göra för att få ”liknande” mycket bröstmjölksproduktion mellan brösten? Någon som har något bra tips? (Bakgrund: när han var nyfödd fick jag sår på bröstvårtan på det bröst som nu producerar mest mjölk, jag pumpade då enbart det bröstet under några dygn, och han fick suga på det andra. Kan detta ha något finger med i spelet?). Tacksam för svar! :)