Jag är 17 år och vill mer än allt ha ett barn. Det känns som att ingen förutom min pojkvän stöttar mig. Min mamma kommer upp med 100 anledningar till varför det inte är bra, ekonomi, utbildning, boende osv. Jag pluggar mitt andra år på gymnasiet, min pojkvän har enbart grundskola men jobbat inom familjeföretag sen han var 2 år (19 år idag). Jag kanske också ska lägga till att han inte är svensk medborgare utan tysk. Hur klarar man sig som ung mamma? Jag har ingen inkomst, han får inget jobb och under pandemin har inte familjeföretaget kunnat hålla. Det känns hopplöst och ensamt. Var hos en barnmorska idag som min mamma ville att jag skulle gå till för att diskutera lite kring graviditet. Även hon tryckte upp i mitt ansikte att det finns en stor risk att soc tar barnet från mig på grund av att jag inte har någon inkomst. Hur gör jag?