Alltså jag måste fråga om det finns andra som har det? Jag har så ont så nät jag vaknar på morgonen så bara ilar det förra graviditeten när jag väntade 1 åringen fick jag ont (tror jag) pga att han va så stor.. och ibland kunde det tom knäppa i blygdbenet när jag gick upp på morgonen vilket gjorde äckligt ont. och nu började detta onda igen i typ förrgår.. o strålningar där oxå. Ingen fixerad sak då jag bara är i v 33.. men när jag nämnde detta för bm förra graviditeten så sa hon ja har jag aldrig hört innan är nog ingen fara.. o när jag googlar jag hittar ingenting om fler som haft ont så mer än när bebis borrar ner huvudet eller så.. men jag får ont så fort jag reser mej upp från soffa alltså från sidliggandes till sittandes.. (har foglossningsbälte) Så bara ilar det och gör ont.. fler som har det så?:/