Vi jobbar på våran fjärde nu... Jag började markera mensdagarna när min sambo gick med på en fjärde... Första mensen var "normal" (den kom 2 månader efter att jag slutat amma minstingen) Mina cykler har varit: 14 dagar, 17 dagar, 23 dagar och 20 dagar??? Min mens har alltid varit regelbunden (28-30 dagar) först tänkte jag att jag fick ägglossningsblödningar... men va fasiken... nu vet jag inte vilket som är mens eller ägglossning... försöker hålla koll på sekretet men det är svårt :/ Vi ska försöka oss på en flicka, och då ska man ju ha samlag 3-4 dagar innan äl... men jag kan ju inte veta när det är, ser ju på sekretet när jag har äl... men då är det försent?! Ne, verkar som ödet bestämt att det blir vad det blir... är ju 50% chans att det blir en flicka så... Är väl inte meningen att jag ska kunna påverka något... (lite ledsen är jag allt, även om det är fel/tabu att önska sig ett visst kön) Någon som har nåt bra råd?