Hej! :) Är ny medlem här från idag och tänkte att det kunde vara härligt att dela liknande situationer med andra för att tillsammans peppa och stötta varandra. Jag har fyllt nyligen 27 år och har haft diabetes typ 1 i 16 år. Jag och min sambo vill gärna ha barn och har börjat försöka sedan april i år. När man är diabetiker och vill bli gravid så bör man ha ett bra värde i så kallat "Hba1c" genom ett blodprov så får man fram i snitt på vad man har legat på i sitt blodvärde i ca 3 månader. Värdet 52 skulle jag säga är väldigt bra och i Mars i år så låg jag på 54. Iallafall.. idag ska jag träffa min diabetesläkare och det känns som att mitt Hba1c har gått upp litegrann efter sommaren samt även min vikt.. jobbig känsla Dedär.. ni som också har diabetes och vill bli gravida förstår säkert :) jag och min Sambo är lika gamla och tanken va att börja bebisverkstan till efter sommaren i år, men eftersom mitt Hba1c var väldigt bra i slutet på mars så började vi föröka lite smått redan då.. MEN saken är den att jag i november 2016 slutade med p-piller -- åt neoletta 28- eller vad det heter i ett antal år. Fick min mens dec, jan och feb till punkt och pricka. Men sen kom inte mensen i mars och april.. den dök upp 7 maj, gjorde uppehåll i juni, kom tillbaka 5 juli och nu kom mensen den 26 Aug. Alltså 53 dagar emellan. Den hoppar alltså över typ 1 månad varje gång.. gjorde en egenremiss till en klinik och fick svaret att efter p piller kan det ta 8 månader och även ett år innan mensen blir regelbunden. Så är den inte regelbunden från november och vi inte lyckats bli gravida så kommer jag såklart kolla upp detta dec-januari :) är det någon mer som i nuläget också har väldigt oregelbunden mens och försöker bli gravida efter p-piller? Hade varit superkul att följas åt och peppa varandra :) någon som även har diabetes som även kämpar? Jag har även sedan mars ätit folsyra och från maj börjat äta även D-vitamin, håller mig borta från alkohol till största delen (förutom när mensen dykt upp, då tar jag mig ett glas bubbel för att inte deppa ihop för mycket) ^.^ ja detta blev en lång text, men man har ju sååå många tankar och eftersom vi inga tidigare barn har och det är tre st på mitt jobb som ska ha eller fått barn så lever man konstant I denna bebisbubbla. Vill också bara nämna att jag kör med äl-stickor och började med naturalcycles i juli för att försöka få lite mer koll på mina cykler :) hoppas det finns någon därute Som är i en liknande sits, vill gärna höra era historier och längtan efter en bebis ❤