Hej! Jag är gravid i vecka 36 (from imorgon) och sedan två veckor tillbaka så har det upptäcks att bebisen har extra hjärtslag, ett så kallat omoget retledningssystem. Jag fick göra extra kontroller på BB men även idag var bebisens hjärtslag oregelbundna och hon hade dessutom ett hpm på 170, efter att jag suttit i väntrummet i en halvtimme 150 men det är ändå en markant skillnad från föregående besök då hpm låg på 135. Är det någon som varit med om något liknande? Fick ni kejsarsnitt inbokat och om inte, hur gick det med bebisens hjärta under förlossningen? Idag fick jag även reda på att mitt SF mått var avvikande från kurvan, lite högre än väntat. Jag har läst att detta kan bero på mycket fostervatten, diabetes, stor bebis eller bara hur bebisen ligger i magen. Ni som haft ett avvikande mått - vad berodde det på?