Hej, blev fel rubrik på förra tråden så gör ett nytt inlägg! Jag är äntligen gravid för första gången och efter många försök. Oroar mig nu för det mesta, har besökt förlossningen och gynakuten flertal ggr. Varje gång vi kollat har det funnits en verklig källa till oro (smärta, minskade fosterrörelser, sammandragningar osv) men känner mig ändå som ett nervvrak. Inser att en graviditet inte går att kontrollera helt och fullt ut men om jag hade fått välja hade jag gärna gått till MVC en gång i veckan för att kolla upp allt. Oroar mig för att barnet inte ska må bra och för min egen hälsa, viktuppgång mm. Några tips på hur man kan hantera sina oroskänslor kring graviditeten? Funderar på om våra svårigheter att bli med barn kan ha några kopplingar till mina orostankar? Jag är så rädd för att mista allt och för varje dag som går blir insatsen högre. Tänk om jag kommer bära med mig denna oro även in i det nya småbarnslivet istället för att njuta av det fantastiska som det innebär att få bli förälder? Tacksam för svar.