känner att jag behöver skriva av mig, vet inte vad jag ska tro. vi har 2 små barn, jag är ofta trött och vill sova när barnen väl sover (minsta 7 månader) sex är det sista jag tänker på. senaste 2 månaderna har han varit rätt sur och irriterad, vi har inte pratat alls knappt, vilket vi brukar göra om allt, han är min bästa vän. strax innan jul såg jag i han tele att han kollar porr, inget konstigt med det men även en sida där man söker någon att ha sex med. blev jätte ledsen och tryckte bara ner sidorna och hoppades inte behöva se det igen..hade konfronterat honom om inte barnen varit där. men dagen efter var det uppe igen på telefonen, lika ledsen då men tryckte bara ner det.. Å efter jul har humöret vänt..han är jätte uppåt och glad sprallig, vi fick till det en kväll då och såg att han rakat sig ner till jätte noga..vilket han aldrig gör om jag inte bett om det..