Vet inte hur jag ska beskriva det... men jag har en son på 10 månadr som hela sitt liv varit extremt aktiv och svårtillfrdsställd. Nu när han börjar kunna röra sig själv är han aldrig still! Ingen leksak är rolig i mer än någon sekund innan han kastar den åt sidan och ger sig på nästa. Han kan aldrig sitta still och göra något. Att "varva ner" inför läggdags är en lögn, det finns inget sätt att få honom att lugna ner sig annat är att hålla honom så han inte kommer någon stans. Ofta blir han så uppskruvad när han leker att han nästan blir okontaktbar, blir helt genomsvettig och kastar sig fram och tillbaka. Jag börjar få svårt att hantera honom och jag misstänker att det bara blir svårare ju äldre (och rörligare) han blir. Jag är färdig att gråta flera gånger per dag då jag inte vet vad jag ska göra. Någon som har det likadant? Tips?? Hur får man överaktiva bebisar / barn att coola ner? Och snälla, har du inget snällt att säga, säg inget alls.